Menneet tapahtumat 2021

Menneet tapahtumat 2021

Joulujuhla ja kynttilöiden lasku 6.12.

Itsenäisyyspäivänä vietämme lippukunnan joulujuhlaa ja laskemme kynttilät sankarihaudoille. Juhla alkaa 16:15 ja soihtukulkue klo 17. HUOM! Juhla on kokonaan ulkona.

Lippukunnan syysleiri Aikamatka 19.-21.11.2021

Tervetuloa mukaan koko lippukunnan yhteiselle syysleirille Iittalaan Lepaanrantaan! Seikkailijat ja sitä vanhemmat saapuvat leirille omilla kyydeillä perjantaina klo 18. Sudenpennut aloittavat leirin lauantaina aamupäivällä Hämeenlinnassa osallistumalla Hämeen piirin yhteiseen sudenpentutapahtumaan, josta kuljetaan yhteiskyydillä Iittalaan. Leiri päättyy yhteisesti sunnuntaina klo 13. Paluu omilla kyydeillä.  Niin leirillä kuin sudenpentutapahtumassa päästään teeman mukaisesti hyppäämään ajassa hieman taaksepäin, mutta mahdollisesti myös katsomaan miltä tulevaisuus voisi näyttää. 

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu kuksan kautta osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=45632. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.11. Osallistumismaksu on 5e ja se laskutetaan sähköpostitse. Tarkempi tieto aikatauluista, varustelista ja ajo-ohjeet jaetaan osallistujille lähempänä toisessa leirikirjeessä. Jos kysyttävää syntyy, älä epäröi ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen tai vetämään koloillassa omaa johtajaa hihasta. 

Leiriä odotellen, Katri Temonen (leirinjohtaja)

Ruunaan reippailu syyslomalla 17.-23.10.2021

Syyslomaviikolla suuntasi yhdentoista jasalaisen retkikunta Ruunaalle. Tukikohtana retkellä oli Lieksan seurakunnan retkipaikka Pienen Hangasjärven rannalla. Retkeilyalueella vietimme upean vaelluksen maanantaista torstaihin perjantaina kävimme laskemassa koskia.

Retkeä tukivat Rengon Säästöpankkisäätiö ja Lions Club Hämeenlinna/Renko.

Syyspatikka 18.-19.9.2021

Syyspatikka on koko perheen maksuton ulkoilutapahtuma Rengon Ahoisissa. Merkityt patikointireitit lähtevät maamiesseurantalolta (Topenontie 1010, 14300 Renko) ja ovat pituudeltaan noin 4 km, 5 km, 8 km, 13 km ja 17 km. Osa reiteistä pohjautuu vanhoihin kirkkopolkuihin. Reittien varrella on taukopaikka Kalattoman rannalla. Syyspatikka järjestetään tänä vuonna jo 15. kerran.

Karttoja jaetaan Maanmiesseurantalolla lauantaina klo 9-18 ja sunnuntaina klo 9-15. Sunnuntaina reitin varrella on mahdollisuus osallistua vaeltavaan jumalanpalvelukseen klo 10-13.

Taukopaikka Kalattoman rannalla on avoinna lauantaina 9-18 ja sunnuntaina 9-15. Tarjolla on juotavaa omaan mukiin sekä pientä purtavaa.

Tervetuloa patikoimaan koko perheen voimin! 

Tapahtumaamme tukevat: Rengon säästöpankkisäätiö, Oma Säästöpankki, Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ja Haix.