Jaakon Samoojat

Partiolippukunta Rengosta #partioorengonmitalla

Lippukunnan tulevia tapahtumia

Kilinkolinkesäleiri 2024

Katso toinen leirikirje tästä.

Jaakon Samoojien ja Pielisen partiolaisten yhteinen kesäleiri Pienen Hangasjärven rannalla Lieksan seurakunnan leiripaikalla sekä parina päivänä Kolin kansallismaisemassa 21.-27.7.

Jasalaisten kesäleiri Kokki-Koren kotiseuduilla Lieksan suunnilla. Osalle paikka onkin jo tuttu eeppisen Ruunaan reippailun (2021) tukikohtana. Yhdessä Pielisen partiolaisten kanssa järjestämme kesäleirin luvun 20 teemalla. Ohjelmassa mahtavaa leirielämää ja yhden yön haikki Kolin maisemiin, jonka voi halutessaan vaihtaa päiväretkiksi.

Ps. Pohjoismaiden suurin vaskimusiikkifestivaali järjestetään 26.7. alkaen. Selvitetään kumpi kajahtaa kovempaa: trumpettibändi vai jasalaisten lippukuntahuuto?

Osallistumismaksu on 200 euroa. Hinta on kaikille osallistujille sama ja sisältää kuljetuksen, majoituksen ja ruoat sekä leiriohjelman. Leirille lähtevä sudenpentu tarvitsee mukaan oman aikuisen. Kyseessä voi olla esimerkiksi oma vanhempi tai lapselle tuttu kaverin vanhempi, joka sovitusti huolehtii kahdesta tai kolmesta sudenpennusta.

Ilmoittautuminen Kuksa-lomakkeella https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=71126. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.6.

Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan päätyttyä ja noudatamme Jaakon Samoojien tapahtumien osallistumis- ja peruutussääntöjä.

Kuva: Ninara (Flickr, CC BY 2.0).

Jasalainen osta-myy retkitarvikkeita Facebook-ryhmä

Facebookiin on avattu jasalaisille retkeilytarvikkeiden kirpputoriryhmä, jonka löydät nimellä "Jasa ostaa ja myy" ja osoitteesta https://www.facebook.com/groups/860128578923768/. Ei tarvitse olla lippukunnan jäsen päästäkseen ryhmään, vaan riittää, että retkeily- ja partiotarvikkeiden osto tai myynti on sinulle ajankohtaista.

Härkä-Jaakko, Rengon raitti,
sinne eksyy aina kaikki.
Aina valmiit ollaan mukaan,
meitä ei voi estää kukaan!

Jaakon Samoojat on Loisto-lippukunta

”Partiolippukunta Jaakon Samoojat ry:n toiminta on laadukasta ja pohjautuu sovittuihin kasvatustavoitteisiin, partion arvopohjaan, partio-ohjelmaan ja partiomenetelmään. Lippukunnalla on halu ja keinot tehdä yhä parempaa partiota lippukunnan, ryhmän ja yksilön kannalta nyt ja tulevaisuudessa.”
Jaakon Samoojat arvioinut Loisto-arviointiryhmä vuonna 2020. 

"Jaakon Samoojissa on ”hyvä meininki” ja yhdessä tekeminen on tärkeää."
Jaakon Samoojat arvioinut Loisto-arviointiryhmä vuonna 2023.

Tunnustus myönnettiin ensimmäisen kerran Jaakon Samoojille vuonna 2016 ja tunnustus on sen jälkeen uusittu kahdesti vuosina 2020 ja 2023.

Loisto on lippukunnille tarkoitettu laatutyökalu, joka kannustaa, haastaa ja tukee lippukuntia kehittämään toimintaansa monipuolisesti entistä laadukkaammaksi. Loisto tuo partiotoiminnan laadun näkyväksi ja tavoiteltavaksi.
https://hp.partio.fi/lippukunnalle/loisto/ 

Facebookissa @jaakonsamoojat

Instagramissa @jaakonsamoojat