Seikkailijat

Seikkailijoiden kausitiedote

Metsäkauriit, Naalit ja Sudet kokoontuvat yhdessä seikkailijajoukkueena tiistaisin 18:00-19:30. Vastuullisina johtajina toimivat Elina Laine (p. 050 305 2566) ja Olli Koskela (p. 0400 406 556) ja aktiivisesti mukana toiminnan toteuttamisessa ovat Kärpästen, Käärmeiden ja Kirppujen ryhmän samoaja- ja vaeltajaikäiset johtajat.

Koloilloissa ollaan paljon ulkona eli pukeutuminen sään mukaan. Iltojen pimetessä mukaan myös otsalamput ja heijastimet.

Seikkalijoiden kokoontumisaika viikoittain tiistaisin 18-19.30.

Tulevia tapahtumia 2024

Kevään 2024 ohjelmarungon muodostaa partio-ohjelman Länsi-ilmansuunta (Viihtyminen retkellä), jonka aiheita ovat sytyke, majoitteet, hyvässä terässä, tehdään tulet, liikuntapäivä, roskapörssi, siisti retki, lippukunnan talkoot, yövyn tulilla, sairauskohtaus, vesistö, retken jälkityöt, retkiruokaa, aikataulu, itämeri, legendaarista, puulajit, rohkeuskoe, ensiapuharjoitus, oikea ja väärä.

Menneet tapahtumat 2024

Menneet tapahtumat 2023

Syksyn 2023 ohjelmarungon muodostaa partio-ohjelman Itä-ilmansuunta, jonka aiheita ovat perheen maailmankatsomus. Partiolaiset maailman. Ympäristötalkoot. Ristiköytös. Talviteltassa. Toiset ihmiset. Verkon vaaroja. Vieraalla maalla. Kamiina ja sauna. Minä itse. Kestävän kehityksen tavoitteet. Hyvä työ. Ilta pimenee. Kunnan hallinto. Juttu. Pukkiköytös. Sepeli. Ylitys.