Vaeltamaan Hammastunturin erämaahan

Jaakon Samoojat, Kalvolan Katajasiskot ja Kalvolan Olavinpojat suuntaavat kesäkuun alussa Inarin, Sodankylän ja Kittilän kuntien alueilla sijaitsevaan Hammastunturin erämaa-alueellevaeltamaan. Lähde mukaan valloittamaan tuntureita ja kokemaan yöttömän yön taika!

Vaelluksenajankohta on 7.6.–13.6.2021, josta maanantai ja sunnuntai ovat matkustuspäiviä, ja varsinaiset vaelluspäivät ovat tiistaista lauantaihin.

Vaellus on suunnattu tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille (vuonna 2009 ja sitä ennen syntyneet). Päivämatkat pidetään kohtuullisina, mutta vaellukselle lähtijän on kyettävä kantamaan omat varusteet sekä osa ruoka-/telttaryhmän varusteista. Tärkeimmät henkilökohtaiset varusteet ovat vaelluskengät, rinkka ja makuupussi. Vaelluksella yövytään lippukuntien vaellusteltoissa.

Vaelluksen hinta on 200€, joka laskutetaan osallistujilta kahdessa erässä. Ilmoittauduthan mukaan 1.3.–28.3.2021 välisenä aikana osoitteessa www.kuksaan.fi/40399

Vaellukselle lähtijöille ja heidän vanhemmillensa pidetään (etä)tapaaminen huhtikuussa. Lisäksi vaellukselle lähtijöiden kanssa kokoonnutaan toukokuussa 15.–16.5., jolloin käydään läpi rinkan pakkausta, tehdään pieni harjoitusvaellus sekäsuunnitellaanja kuivatetaanruokaa vaellusta varten.

Huomioimme niin vaelluksella, matkalla kuin etukäteisvalmisteluissa koronaturvallisuuden. Tilanteen niin vaatiessa pyrimme säilyttämään ryhmäkoot pienempinä ja rajoittamaan ryhmien välistä lähikontaktia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Anna-Miia Ollolaan 050 5403347 tai Olli Koskelaan 0400 406556.