Syyspatikka 23.9.

Jaakon Samoojat toivottaa kaikki tervetulleiksi sunnuntaina 23.9. järjestettävään koko perheen ulkoilutapahtumaan. Merkityt reitit lähtevät Ahoisten maamiesseurantalolta ja ovat pituudeltaan 3-18 km. Reitin varrella on taukopaikkoja, joissa myydään pientä purtavaa sekä mahdollisuus kokeilla mm. melontaa. Maamiesseurantalolla OmaSäästöpankki tarjoaa kaikille osallistujille hernekeittoa.

TERVETULOA PATIKOIMAAN KOKO PERHEEN VOIMIN!
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

* Syyspatikassa on myös rinkantestausmahdollisuus!

Miltä tuntuu kantaa rinkkaa? Miten rinkka tulisi pakata? Miten säädän rinkan omaan selkään sopivaksi? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun tulet Syyspatikassa Partioaitan pisteelle (Ahoisten maamiesseurantalo). Pääset testaamaan eri valmistajien eri kokoisia rinkkoja ja voit lainata rinkan myös reitille mukaan halutessasi (varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi). Testattavana on myös lastenkantorinkkoja.

Suosittelemme, että rinkkoja testataan painon kanssa. Jos haluat rinkkaan kunnolla painoa, niin otathan mukaan pienen repun, johon otat mukaan mahdollisimman painavia tavaroita, jotka voit laittaa testattavan rinkan sisään. Muutamia rinkkapainoja on myös mahdollista lainata.