Anorakkitilaus

Jasa-anorakki!

Olet ehkä nähnyt sinisiä anorakkeja Jaakon Samoojien painatuksella. Nyt jasalaisilla on jälleen mahdollisuus ostaa anorakkeja, sillä teemme yhteistilauksen R-Collectionille. Edellisestä tilauksesta onkin kulunut jo yli kymmenen vuotta.

Me partiolaiset olemme paljon tulilla ja silloin on tärkeää, että vaatteet ovat sellaista materiaalia, jotka eivät leimahda tuleen tai sula, kuten keinokuitu tekee. Siksi puuvilla on hyvä materiaali nuotiolla. R-Collectionin anorakit ovat kestävää ja vahvaa sataprosenttista puuvillakangasta ympärivuotiseen liikkumiseen ja vapaa-aikaan.

Mallivaihtoehtoina on perinteinen anorakki tai vetoketjuanorakki. Halutessasi voit tilata myös housut. Leikkaus sopii tytöille ja pojille / miehille ja naisille. Takeissa on vetoketjulliset sivutaskut ja anorakissa rintatasku. Materiaali on 100% puuvillaa, Aquatx-käsitelty (hylkii likaa ja vettä sekä on tuulenpitävä) sekä täyttää Öko-Tex-ympäristöstandardin 100 (värjätty standardin mukaisilla myrkyttömillä väreillä). Tuote on valmistettu Suomessa ja Virossa.

Mallivaihtoehdot ja hinnat (sis. painatukset):

Tilattavana on myös Jaakon Samoojien mustia trikoopipoja, joita on korkeaa ja matalaa mallia. Pipot maksavat 12€ kappale.

Lähetä oma tilauksesi sähköpostilla Ellulle (melootti@gmail.com) 4.5. Mennessä. Toimitusaika on 2-4 viikkoa eli tuotteet ehtivät kesän leireille. Pyydämme laittamaan otsikoksi "Jasan anorakkitilaus" ja viestiin tilaamasi tuotteet ja koot.

Tilaus on sitova. Tilauksen jälkeen tuotteista lähetetään sähköpostiin lasku, joka pitää maksaa ennen tuotteen lunastamista.

Kokotaulukot:

Lasten anorakkitakki pitkällä vetoketjulla (4241) https://www.r-collection.fi/product/1163/lasten-vetoketjuanorakki-musteensininen 

Lasten anorakki rintataskulla (4245) https://www.r-collection.fi/product/1083/lasten-anorakki-musteensininen 

Lasten anorakkihousut (4235) https://www.r-collection.fi/product/1079/lasten-anorakkihousut-musteensininen 

Aikuisten anorakkitakki pitkällä vetoketjulla (4220) https://www.r-collection.fi/product/1154/vetoketjuanorakki-musteensininen 

Aikuisten anorakki rintataskulla (4215) https://www.r-collection.fi/product/1209/anorakki-musteensininen 

Aikuisten anorakkihousut, suora lahje (4217) https://www.r-collection.fi/product/1033/suorat-anorakkihousut-musteensininen 

Anorakki pitkällä vetoketjulla

Pipo, matala 

Anorakki rintataskulla

Pipo, korkea 

Luonnos anorakkien taakse tulevasta painatuksesta