Kelkutteen Helmihaikki

JaSa, KalKa ja KaOl järjestävät yhdessä yhden yön haikin Kelkutteen kämpälle Taruksen maastoihin 22.-23.2. Haikki on tarkoitettu tarpojille, samoajille ja vaeltajille. Haikilla nautimme Taruksen luonnosta ja pidämme kivaa. Kieli vyön alla ei matkaa taiteta vaan mennään koko porukalle
sopivalla tahdilla. Tähän luksushaikkiin kuuluu 15 km haikin lisäksi sauna! Ulkoilmasta nauttiville otetaan tietenkin mukaan teltat, mutta myös mahdollisuus kämppämajoitukseen löytyy.

Lähdetään matkaan lauantaina aamusella noin 09.00 Iittalasta ja Rengosta (tarkka aika varmistetaan vielä myöhemmin) ja palaamme sunnuntaina klo 16-17.

Ilmoittaudu pian Kuksassa 13.2. mennessä tästä linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=33381

Lähetämme ilmoittautuneille vielä tarkemmat ohjeet ja varustelistan, mutta tarpeelliset henkilökohtaiset varusteet retkelle lähtemiseksi ovat talvivaatteet kerrastoalusasulla, talvikengät sekä rinkka ja paksumpi makuupussi. Rinkkaa ja makuupussia voidaan järjestää lainaksikin, joten ota rohkeasti yhteyttä johtajiin ja kavereihin. Teltat, retkikeittimet ja muut tarvikkeet järjestyvät lippukuntien puolesta. Vaelluksen hinta on Jaakon Samoojille 5 euroa/osallistuja.