Alkavan partiovuoden 2018 tulevia tapahtumia

Kolillat jatkuvat normaalisti jälleen ensi viikolla 15.1. alkaen.

Repolaisen jäljillä -talviseikkailu 16.-18.3.

Repolaisen jäljillä on Jaakon Samoojien ja Kalvolan Katajasiskojen sekä Olavinpoikien yhteinen talviseikkailu tarpojille ja samoajille. Retki järjestetään Repoveden kansallispuistossa 16.-18.3.

Talviteemaisella retkellä liikumme sään mukaisin keinoin eli joko jalan tai lumikengin. Yövymme teltoissa ja nautimme herkullista retkiruokaa runsain mitoin: ulkoilma on erinomainen mauste pataan kuin pataan.

Tarpeelliset henkilökohtaiset varusteet retkelle lähtemiseksi ovat perus talvivaatteet kerrastoalusasulla ja kengät sekä rinkka ja paksumpi makuupussi. Rinkkaa ja makuupussia voidaan tarvittaessa yrittää järjestää lainaksikin; rohkeasti kyselyä johtajille ja kavereille. Teltat, retkikeittimet ja muut tarvikkeet järjestyvät lippukunnan puolesta.

Ilmoittautumiset 1.3. mennessä Kuksaan osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=18678

Retken hinta on 20 euroa per osallistuja. Jaakon Samoojat tukee jäseniään 10 euroa eli osallistujan maksettavaksi jää 10 euroa.

Jamboreeinfo 15.1. klo 18-19 Hämeenlinnan keskusseurakuntatalolla.
Tietoisku Yhdysvalloissa 22.7.-8.8.2019 järjestettävästä maailmanjamboreesta. Leiriläisinä jamboreelle voivat osallistua 22.7.2001-21.5.2005 syntyneet partiolaiset. Lisäinfoa: https://www.facebook.com/events/1943576182628062/

Jaakon Samoojien vuosikokous 15.2. Rengon seurakuntatalolla klo 18.00.
Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ystävänpäiväluistelu 17.2. klo 13-14.50 Hakio-hallilla
Luistelemaan ovat tervetulleita kaikki alueen partiolaiset sekä heidän läheiset sekä ystävät. Tapahtuma on ilmainen!

Kevätleiri 27.-29.4. Erälä, Renko.
Koko lippukunnan yhteinen leiri vietetään huhtikuussa erähenkisessä ympäristössä Erälässä. Ensimmäinen leirikirje lähtee jakoon vasta lähempänä mutta merkkaa nyt jo kalenteriin viikonloppu ylös. Tuttuun tapaan sudenpennut leireilee lauantaista sunnuntaihin, kun taas sitä vanhemmat aloittavat leirinsä jo perjantaina.

Framil 2018 suurjuhla 8.-10.6. Pori.
Jasan yhteyshenkilö Katri Temonen. Ilmoittautuminen tapahtumaan 29.1.-2.3. Lisätietoja tulee vielä ilmoittautumisen auetessa, mutta jo nyt voi käydä tutustumassa tapahtuman kotisivuihin: www.framil2018.fi. Suurjuhlaan voivat osallisuta Liito-oravat ja sitä vanhemmat jasalaiset.

Kesäleiri 26.-29.6. Vaakaniemi, Kuru.
Jaakon Samoojien kesäleiri järjestetään tänä vuonna yhteistyössä meripartiolippukunta Niihaman Saukkojen kanssa Vaakaniemen leirikeskuksessa. Purjehdus ja vesistöteemainen kesäleiri on suunnattu koko lippukunnalle.

Satahanka 30.7.-6.8. Loviisa
Jos olisit kiinnostunut kesäleiriä enemmänkin kokemaan meripartiotoimintaa, käy tutustumassa Satahanka-leirin kotisivuihin www.satahanka.fi ja laita Ollille viestiä (ll.kskl@gmail.com) kiinnostuksestasi. Harkitsemme osallistumista lippukunta, mikäli leiri herättää mielenkiintoa.

Valokuvaaminen Jaakon Samoojissa
Jaakon Samoojien tapahtumissa ja koloilloissa voidaan kuvata osallistujia hyviä kuvaustapoja noudattaen ja kuvia saatetaan julkaista painetuissa ja sähköisissä medioissa. Mikäli toivot, että sinua tai lastasi ei esiinny julkaistavissa kuvissa, olethan yhteydessä Sanjaan tai Olliin (sanja.hyona@hotmail.com, ll.kskl@gmail.com).