Aina valmiina!

Ole valmis! Jaakon Samoojien kevätleiri järjestetään tänä keväänä Pajaniemessä Lempäälässä. Leiri aloitetaan perjantaina 3.5 ja päätetään sunnuntaina 5.5.2019.

Leirin aikana tutustumme partion ihanteisiin viettäen aikaa yhdessä partiotovereiden kanssa. Sunnuntaina osallistumme jo perinteeksi tulleeseen partioparaatiin Tampereella. Partioparaatin jälkeen jäämme nauttimaan Särkänniemen pyörteistä. Leirillä seikkailijat ja isommat nukkuvat teltoissa, sudenpennut sisätiloissa.

Kuljemme yhteisellä bussikuljetuksella Rengon Teboililta, joka lähtee perjantaina kello 18. Paikalle on mahdollista tulla myös vasta lauantaina, jos koko viikonlopun kestävä leiri tuntuu sudenpennuista liian pitkältä. Tässä tapauksessa paikalle saavutaan omalla kyydillä. Paluu on sunnuntaina Teboilille noin kello 19.

Ilmoittautumiset leirille viimeistään 10.4. mennessä Kuksaan. Leirin hinta on 5 euroa. Paraatin jälkeen vietämme aikaa Särkänniemen alueella. Jos haluat viihdyttää itseäsi huvipuiston laitteilla, ranneke on mahdollista ostaa ilmoittautumisen yhteydessä partiohintaan: yli 120cm pitkiltä 26€ ja alle 120cm pitkiltä 21€. Alueelle pääsy on ilmainen. Toinen leirikirje ja lasku lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Ilmoittautumislinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26863

Nähdään leirillä!

Partioterveisin Eevi ja Petra!

Lisätiedot ja kysymykset:
Eevi Loikainen, puh. 04577303755 sp. eevi.loikainen@gmail.com
Petra Kokko, puh. 0451126425 sp. kokkopetra@gmail.com